Thise Aktiv Thise aktiv er en ny serie af produkter, hvor vi har prioriteret både højt proteinindhold og mælkesyrebakterier – og så er de laktosefri.
Grubelagret ost med karakter Hjerm Kalkgrube er mere end et lager. Det er et sted, hvor tid, håndværk og natur går op i en højere enhed. Når du smager en af vores grubelagrede oste, smager du både mælken, håndværket – og lidt af kalkgrubens magi.
E-nummerfri økologi Vores køer tygger måske tingene i langdrag, men når det kommer til vores ingrediensliste, er den kort. Kun det nødvendige - ganske enkelt intet andet.
Ingen sprøjtegift i grundvandet på vores vagt Vælg økologi for rent grundvand. Thise Mejeri, øko-pionerer, understreger beskyttelsen af vores vand. Ved at fravælge pesticider støtter man en renere fremtid.
Jerseykøer og Jerseymælk På Thise Mejeri hæger vi om naturens mangfoldighed og råvarernes forskellighed. Mælk er nemlig ikke bare mælk, og jerseymælk er meget anderledes end mælk fra sortbrogede og røde køer
Vagtskifte på Thise Mejeri Efter mere end 30 år i front for Thise Mejeri har administrerende direktør Poul Pedersen besluttet at træde tilbage. Poul Pedersen stopper, når hans afløser er fundet.
Mælk ad libitum Mælkebaren er åben for kalvene. I Mælk ad libitum konceptet får kalvene lov at drikke det de kan, når de har lyst.
Midsommerost Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst og nætterne kortest. 14 dage før og 14 dage efter sommersolhverv. I den periode – hen mod slutning af juni måned – har kløvergræsset nemlig en sammensætning af protein og struktur
Ost i stedet for kød Grøntsager er oftest sprøde, friske, knasende og har lidt sødme. Oste er lige det modsatte. Her finder vi fløde, fedme, salt, tyngde, masser af umami og mæthedsfølelse