Thise og Ko Økologisk Okseculotte

Thise og Ko Økologisk Okseculotte

Tilberedning: Rids stegen i fedtlaget og gnid med salt og peber. Sæt i ovn ved 250°C i 15 min. Sænk til 175°C og steg til kødet har en centrumstemperatur på 55°C. (rød) 60°C. (medium) 65°C. (gennemstegt) Lad stegen hvile indpakket i 15 minutter. Stegen udskæres altid på tværs af kødfibrene.
Ingredienser:
Økologisk okseculotte.
Holdbarhed:
Uåbnet: 0 dage
Åbnet: 1 døgn
Opbevaring:
Max 5°C
Nettoindhold:
1850 g
Stregkode:
Varenummer:
88811

Næringsværdi pr. 100 g

Energi 896 / 214 Energi kJ/kcal
Fedt 15
heraf mættede fedtsyrer 6,8
Protein 19
Salt 0,2

Find inspiration i vores opskrifter