![](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fGulerodssuppe.jpg&width=640&format=webp)
Gulerodssuppe med creme fraiche
Krydret suppe med masser af spark og den gode smag af creme fraiche 38%. Du kan både bruge creme fraiche 18% og creme fraiche 38%.
Ingredienser
400 g gulerødder
1 fed hvidløg
1 spsk. revet frisk ingefær
1 spsk. Herbamare bouillon
½ liter kogende vand
1 spsk. revet frisk ingefær
3 spsk. hasselnødder
25 g persille
1½ dl creme fraiche
1 spsk. olivenolie
![](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fOpskrifter%2fForretter%2fopskrift_2.png&width=640&format=webp)
Sådan gør du
Skræl gulerødderne og skær dem i små tern, hak hvidløgsfeddet fint. Varm en rummelig gryde op, kom lidt olie på, og steg gulerødder, hvidløg og ingefær i fem minutter under omrøring.
Rør Herbamare bouillonen op i det kogende vand og hæld over suppen. Skru ned og lad simre i 15-20 minutter. Imens hakker du persillen fint og hasselnødderne groft.
Blend suppen og tilsæt 1 dl creme fraiche, varm suppen igennem ved lav varme.
Server suppen med en smule creme fraiche på toppen, hasselnødder og persille.
Flere forretter
![Marineret Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fMarineret-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Marineret Vesterhavsost
![Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2flaks-med-gr%c3%a6sk-yoghurt.jpg&width=640&quality=85&format=webp)
Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
![Dip af søde kartofler og Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fPure-med-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)