
Gulerodssuppe med creme fraiche
Krydret suppe med masser af spark og den gode smag af creme fraiche 38%. Du kan både bruge creme fraiche 18% og creme fraiche 38%.
Ingredienser
400 g gulerødder
1 fed hvidløg
1 spsk. revet frisk ingefær
1 spsk. Herbamare bouillon
½ liter kogende vand
1 spsk. revet frisk ingefær
3 spsk. hasselnødder
25 g persille
1½ dl creme fraiche
1 spsk. olivenolie

Sådan gør du
Skræl gulerødderne og skær dem i små tern, hak hvidløgsfeddet fint. Varm en rummelig gryde op, kom lidt olie på, og steg gulerødder, hvidløg og ingefær i fem minutter under omrøring.
Rør Herbamare bouillonen op i det kogende vand og hæld over suppen. Skru ned og lad simre i 15-20 minutter. Imens hakker du persillen fint og hasselnødderne groft.
Blend suppen og tilsæt 1 dl creme fraiche, varm suppen igennem ved lav varme.
Server suppen med en smule creme fraiche på toppen, hasselnødder og persille.
Flere forretter

Marineret Vesterhavsost

Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
