Marineret Vesterhavsost
Har du en rest Vesterhavsost? Giv den nyt liv ved at marinere i en smagsgivende olie. Servér som tapas eller snack til en drink. Eller brug den i en salat. Du kan også marinere de andre typer af Vesterhavsost
0-30 min.
6-8 personer
Forret
Ingredienser
250 g Vesterhavsost
1 fed hvidløg, knust
1 spsk røde peberkorn
1 lille bundt frisk koriander
1 rød chili, finthakket
saften fra 1 lime
olivenolie
Sådan gør du
Kom osteternene i et glas med tætsluttende låg og bland godt med hvidløg, koriander, røde peberkorn, chili og limesaft.
Hæld olie over, så osten er dækket. Kom låg på og lad det trække på køl natten over.
Flere forretter
Gulerodssuppe med creme fraiche
Forret
30-60 min.
4 personer
Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
Forret
0-30 min.
4 personer
Dip af søde kartofler og Vesterhavsost
Forret
30-60 min.
4 personer