

Thise og Ko Økologiske Hakkebøffer XL
Serveringstips: Serveres med små kartofler med skræl, karamelliserede løg og svampe. Hertil en skysauce fra hakkebøffer, løg og svampe. Tilberedning: Husk at hakket kød og kødfars skal gennemsteges til en centrumtemperatur på 75°C. F.eks. Bøffer på 125 g. ca 1,5 cm tykke steges 13-15 min. Ingredienser: Hakket økologisk oksekød. Fedtindhold under 18% Collagen-/kødproteinforholdet under 15 %.
Ingredienser:
Hakket økologisk oksekød. Fedtprocent under 18%. Collagen-/kødproteinforholdet under 15%.
Hakket økologisk oksekød. Fedtprocent under 18%. Collagen-/kødproteinforholdet under 15%.
Holdbarhed:
Uåbnet: 0 dage
Åbnet: 1 døgn
Uåbnet: 0 dage
Åbnet: 1 døgn
Opbevaring:
Max 5°C
Max 5°C
Nettoindhold:
300 g
300 g
Stregkode:
Varenummer:
88826
88826
Næringsværdi pr. 100 g
Energi | 932 / 223 Energi kJ/kcal |
---|---|
Fedt | 16 |
heraf mættede fedtsyrer | 7 |
Protein | 20 |
Salt | 0,2 |
Find inspiration i vores opskrifter

Forret
0-30 min.
6-8 personer

Gulerodssuppe med creme fraiche
Forret
30-60 min.
4 personer

Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
Forret
0-30 min.
4 personer

Dip af søde kartofler og Vesterhavsost
Forret
30-60 min.
4 personer