Thise og Ko Økologisk Okseculotte
Tilberedning: Rids stegen i fedtlaget og gnid med salt og peber. Sæt i ovn ved 250°C i 15 min. Sænk til 175°C og steg til kødet har en centrumstemperatur på 55°C. (rød) 60°C. (medium) 65°C. (gennemstegt) Lad stegen hvile indpakket i 15 minutter. Stegen udskæres altid på tværs af kødfibrene.
Ingredienser:
Økologisk okseculotte.
Økologisk okseculotte.
Holdbarhed:
Uåbnet: 0 dage
Åbnet: 1 døgn
Uåbnet: 0 dage
Åbnet: 1 døgn
Opbevaring:
Max 5°C
Max 5°C
Nettoindhold:
1850 g
1850 g
Stregkode:
Varenummer:
88811
88811
Næringsværdi pr. 100 g
Energi | 896 / 214 Energi kJ/kcal |
---|---|
Fedt | 15 |
heraf mættede fedtsyrer | 6,8 |
Protein | 19 |
Salt | 0,2 |
Find inspiration i vores opskrifter
Forret
0-30 min.
6-8 personer
Gulerodssuppe med creme fraiche
Forret
30-60 min.
4 personer
Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
Forret
0-30 min.
4 personer
Dip af søde kartofler og Vesterhavsost
Forret
30-60 min.
4 personer