 
                                 
				Thise og Ko Økologisk Okseculotte
				Tilberedning: Rids stegen i fedtlaget og gnid med salt og peber. Sæt i ovn ved 250°C i 15 min. Sænk til 175°C og steg til kødet har en centrumstemperatur på 55°C. (rød) 60°C. (medium) 65°C. (gennemstegt) Lad stegen hvile indpakket i 15 minutter. Stegen udskæres altid på tværs af kødfibrene.
			
		
            Ingredienser:
            
Økologisk okseculotte.
					Økologisk okseculotte.
            Holdbarhed:
            
Uåbnet: 0 dage
Åbnet: 1 døgn
        
					Uåbnet: 0 dage
Åbnet: 1 døgn
            Opbevaring:
            
Max 5°C
					Max 5°C
            Nettoindhold:
            
1850 g
					1850 g
Stregkode:
 
					Varenummer:
88811
					88811
Næringsværdi pr. 100 g
| Energi | 896 / 214 Energi kJ/kcal | 
|---|---|
| Fedt | 15 | 
| heraf mættede fedtsyrer | 6,8 | 
| Protein | 19 | 
| Salt | 0,2 | 
Find inspiration i vores opskrifter
 
                                
Forret
0-30 min.
6-8 personer
 
                                Gulerodssuppe med creme fraiche
Forret
30-60 min.
4 personer
 
                                Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
Forret
0-30 min.
4 personer
 
                                Dip af søde kartofler og Vesterhavsost
Forret
30-60 min.
4 personer