Thise og Ko Økologisk Hakket Oksekød 4-7%
Serveringstips: Lasagne toppet med friske basilikumblade og hertil en blandet salat og et madbrød Tilberedning: Husk at hakket kød og kødfars skal gennemsteges til en centrumstemperatur på 75°C. F.eks bøffer på 125g. Ca. 1,5cm. Tykke steges 13-15 min.
Ingredienser:
Hakket økologisk oksekød. Fedtprocent under 7%. Collagen-/kødproteinforholdet under 12%.
Hakket økologisk oksekød. Fedtprocent under 7%. Collagen-/kødproteinforholdet under 12%.
Holdbarhed:
Uåbnet: 0 dage
Åbnet: 1 døgn
Uåbnet: 0 dage
Åbnet: 1 døgn
Opbevaring:
Max 5°C
Max 5°C
Nettoindhold:
350 g
350 g
Stregkode:
Varenummer:
88819
88819
Næringsværdi pr. 100 g
Energi | 572 / 137 Energi kJ/kcal |
---|---|
Fedt | 5,5 |
heraf mættede fedtsyrer | 2,4 |
Protein | 22 |
Salt | 0,1 |
Find inspiration i vores opskrifter
Forret
0-30 min.
6-8 personer
Gulerodssuppe med creme fraiche
Forret
30-60 min.
4 personer
Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
Forret
0-30 min.
4 personer
Dip af søde kartofler og Vesterhavsost
Forret
30-60 min.
4 personer