![Marineret Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fMarineret-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
![Änglamark Smør Saltet 200g](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1280&image=%2fFiles%2fImages%2fProducts%2f12117.png&format=webp)
Änglamark Smør Saltet 200g
Thise-smør fremstilles efter ”slow-food” metoden, det vil sige, at smørret fremstilles på baggrund af fuldsyrnet fløde. Fløden hensættes i tanke, der tilsættes en mælkesyrekultur, og fløden syrnes i bund, hvilket tager 18 – 20 timer. Det gør vi for at opnå den bedste smag.
Ingredienser:
Højpasteuriseret økologisk fløde (Danmark), salt, mælkesyrekultur.
Højpasteuriseret økologisk fløde (Danmark), salt, mælkesyrekultur.
Holdbarhed:
Uåbnet: 70 dage
Uåbnet: 70 dage
Opbevaring:
Ved højst 5°
Ved højst 5°
Nettoindhold:
200 g
200 g
Stregkode:
5701975302803
5701975302803
Varenummer:
12117
12117
Næringsværdi pr. 100 g
Energi | 2994 / 728 Energi kJ/kcal |
---|---|
Fedt | 80 |
heraf mættede fedtsyrer | 51 |
heraf enkeltumættede fedtsyrer | 23 |
heraf flerumættede fedtsyrer | 1,8 |
Kulhydrat | 1 |
heraf sukkerarter | 1 |
Protein | 1 |
Salt | 1,2 |
Find inspiration i vores opskrifter
![Marineret Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fMarineret-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Forret
0-30 min.
6-8 personer
![Gulerodssuppe med creme fraiche](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fGulerodssuppe.jpg&width=640&quality=85&format=webp)
Gulerodssuppe med creme fraiche
Forret
30-60 min.
4 personer
![Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2flaks-med-gr%c3%a6sk-yoghurt.jpg&width=640&quality=85&format=webp)
Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
Forret
0-30 min.
4 personer
![Dip af søde kartofler og Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fPure-med-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Dip af søde kartofler og Vesterhavsost
Forret
30-60 min.
4 personer