

Thise Danbo 45+/26% Lagret, Skiveskåret 180g
På Thise Mejeri producerer vi danbo oste efter recepter, der har været gældende i generationer. Produktionen foregår i åbne ostekar, da det giver mejeristerne god føling med processen. Skiveskåret Danbo 45+ lagret har en karakteristisk smag af rødkit og er en ost for de der kan lide, at osten smager af noget.
Ingredienser:
Pasteuriseret økologisk mælk, salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym.
Pasteuriseret økologisk mælk, salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym.
Holdbarhed:
Uåbnet: 84 dage
Uåbnet: 84 dage
Opbevaring:
Ved højst 5°
Ved højst 5°
Nettoindhold:
180 g
180 g
Stregkode:
5701975802235
5701975802235
Varenummer:
13947
13947
Næringsværdi pr. 100 g
Energi | 1355 / 326 Energi kJ/kcal |
---|---|
Fedt | 26 |
heraf mættede fedtsyrer | 17 |
Kulhydrat | 0,1 |
heraf sukkerarter | 0,1 |
Protein | 23 |
Salt | 1,6 |
Find inspiration i vores opskrifter

Forret
0-30 min.
6-8 personer

Gulerodssuppe med creme fraiche
Forret
30-60 min.
4 personer

Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
Forret
0-30 min.
4 personer

Dip af søde kartofler og Vesterhavsost
Forret
30-60 min.
4 personer