![Marineret Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fMarineret-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
![Grubelagret 50+/29% 275g](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1280&image=%2fFiles%2fImages%2fProducts%2f13901.png&format=webp)
Grubelagret 50+/29% 275g
Hjerm Kalkgrube har en konstant temperatur på ca. 8 grader og en luftfugtighed tæt på 100 %, hvilket skaber ideelle betingelser for ostelagring. Ostene får en smagsudvikling, der ikke umiddelbart kan skabes under normale lagringsforhold. Smagen er karakteristisk og vellagret.
Ingredienser:
Pasteuriseret økologisk mælk, salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym. Osteskorpe: Paraffin
Pasteuriseret økologisk mælk, salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym. Osteskorpe: Paraffin
Holdbarhed:
Uåbnet: 59 dage
Uåbnet: 59 dage
Opbevaring:
Ved højst 8°
Ved højst 8°
Nettoindhold:
275 g
275 g
Stregkode:
5701975801498
5701975801498
Varenummer:
13901
13901
Næringsværdi pr. 100 g
Energi | 1517 / 365 Energi kJ/kcal |
---|---|
Fedt | 29 |
heraf mættede fedtsyrer | 19 |
Kulhydrat | 0,1 |
heraf sukkerarter | 0,1 |
Protein | 26 |
Salt | 1,8 |
Find inspiration i vores opskrifter
![Marineret Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fMarineret-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Forret
0-30 min.
6-8 personer
![Gulerodssuppe med creme fraiche](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fGulerodssuppe.jpg&width=640&quality=85&format=webp)
Gulerodssuppe med creme fraiche
Forret
30-60 min.
4 personer
![Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2flaks-med-gr%c3%a6sk-yoghurt.jpg&width=640&quality=85&format=webp)
Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
Forret
0-30 min.
4 personer
![Dip af søde kartofler og Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fPure-med-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Dip af søde kartofler og Vesterhavsost
Forret
30-60 min.
4 personer