

Thise Urmælk 0,5% 1L
Forskellen mellem Urmælk og anden jerseymælk kan ikke ses, lugtes eller smages. Kun avanceret laboratorieudstyr kan analysere forskellen på A2A2-mælk og den almindelige A1-mælk. Urmælkens proteinindhold har A2A2 egenskaber, som også findes i mælk fra får, geder, bøfler og i modermælk. Nogle forskere har den opfattelse, at A1-mælken er opstået ved en mutation; måske for flere tusinde år siden. Hvis det er tilfældet, kan A2A2-mælken være den oprindelige mælketype, som blev produceret af ”Uroksen” – den moderne malkekos forgænger. Uroksen producerede ”Urmælk” – ligesom vores udvalgte jerseykøer.
Ingredienser:
Økologisk jersey minimælk med 0,5% mælkefedt. Pasteuriseret. Ikke homogeniseret.
Økologisk jersey minimælk med 0,5% mælkefedt. Pasteuriseret. Ikke homogeniseret.
Holdbarhed:
Uåbnet: 10 dage
Åbnet: 2-3 dage
Uåbnet: 10 dage
Åbnet: 2-3 dage
Opbevaring:
5°C
5°C
Nettoindhold:
1 l
1 l
Stregkode:
5701975303404
5701975303404
Varenummer:
11121
11121
Næringsværdi pr. 100 g
Energi | 168 kJ / 40 kcal |
---|---|
Fedt | 0,5 g |
heraf mættede fedtsyrer | 0,3 g |
Kulhydrat | 4,7 g |
heraf sukkerarter | 4,7 g |
Protein | 4,1 g |
Salt | 0,11 g |
Riboflavin | 0,17 mg = 12 % * |
Calcium | 130 mg = 16 % * |
Phospohor | 110 mg = 16 % * |
* af daglig referenceindtag |
Find inspiration i vores opskrifter

Forret
0-30 min.
6-8 personer

Gulerodssuppe med creme fraiche
Forret
30-60 min.
4 personer

Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
Forret
0-30 min.
4 personer

Dip af søde kartofler og Vesterhavsost
Forret
30-60 min.
4 personer