

Thise Protein+ iskaffe 300 ml
En let, mild og frisk iskaffe med hele 20g protein i 300 ml. Iskaffen er lavet af frisk økologisk mælk, rørsukker og kaffeekstrakt og så er den laktosefri. I Thise Protein+ serien har vi fokus på et højt proteinindhold og et kulhydratindhold på maks 7%. Produkterne er ikke UHT behandlede, så skal opbevares på køl.
Ingredienser:
Økologisk koncentreret mælk* økologisk rørsukker 2,1%, økologisk kaffeekstrakt 0,7%, laktaseenzym. *Højpasteuriseret.
Økologisk koncentreret mælk* økologisk rørsukker 2,1%, økologisk kaffeekstrakt 0,7%, laktaseenzym. *Højpasteuriseret.
Holdbarhed:
Uåbnet: 21 dage
Uåbnet: 21 dage
Opbevaring:
Ved højst 5°
Ved højst 5°
Nettoindhold:
300 ml
300 ml
Stregkode:
5701975306177
5701975306177
Varenummer:
11602
11602
Næringsværdi pr. 100 g
Fedt | 1 |
---|---|
heraf mættede fedtsyrer | 0,6 |
Kulhydrat | 6,9 |
heraf sukkerarter | 6,6 |
Protein | 6,7 |
Salt | 0,11 |
Find inspiration i vores opskrifter

Forret
0-30 min.
6-8 personer

Gulerodssuppe med creme fraiche
Forret
30-60 min.
4 personer

Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
Forret
0-30 min.
4 personer

Dip af søde kartofler og Vesterhavsost
Forret
30-60 min.
4 personer