![Marineret Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fMarineret-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
![Änglamark Piskefløde 38% ½L](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1280&image=%2fFiles%2fImages%2fProducts%2f11174.png&format=webp)
Änglamark Piskefløde 38% ½L
Piskefløde fås ved at skumme fløden af den økologiske sødmælk, der hentes ude ved alle Thise Mejeris økologiske landmænd. En piskefløde med 38 % fedt som kan piskes til flødeskum eller løfte smagen i suppen, sovsen eller gryderetten. Fløden er ikke homogeniseret.
Ingredienser:
Økologisk piskefløde med 38% mælkefedt. Højpasteuriseret. Ikke homogeniseret.
Økologisk piskefløde med 38% mælkefedt. Højpasteuriseret. Ikke homogeniseret.
Holdbarhed:
Uåbnet: 10 dage
Åbnet: 2-3 dage
Uåbnet: 10 dage
Åbnet: 2-3 dage
Opbevaring:
Ved højst 5°
Ved højst 5°
Nettoindhold:
0,5 l
0,5 l
Stregkode:
5701975000594
5701975000594
Varenummer:
11174
11174
Næringsværdi pr. 100 g
Energi | 1496 / 363 Energi kJ/kcal |
---|---|
Fedt | 38 |
heraf mættede fedtsyrer | 24 |
Kulhydrat | 3,2 |
heraf sukkerarter | 3,2 |
Protein | 2,1 |
Salt | 0,07 |
Find inspiration i vores opskrifter
![Marineret Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fMarineret-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Forret
0-30 min.
6-8 personer
![Gulerodssuppe med creme fraiche](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fGulerodssuppe.jpg&width=640&quality=85&format=webp)
Gulerodssuppe med creme fraiche
Forret
30-60 min.
4 personer
![Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2flaks-med-gr%c3%a6sk-yoghurt.jpg&width=640&quality=85&format=webp)
Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
Forret
0-30 min.
4 personer
![Dip af søde kartofler og Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fPure-med-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Dip af søde kartofler og Vesterhavsost
Forret
30-60 min.
4 personer