![Marineret Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fMarineret-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
![Thise Creme Fraiche 38% 200g](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1280&image=%2fFiles%2fImages%2fProducts%2f11233.png&format=webp)
Thise Creme Fraiche 38% 200g
Thises creme fraiche 38% er fed og cremet med stor smagsfylde. Det er økologisk fløde, som er syrnet med mælkesyrekultur i ca. 18 timer.
Ingredienser:
Højpasteuriseret økologisk fløde med 38% mælkefedt syrnet med mælkesyrekultur.
Højpasteuriseret økologisk fløde med 38% mælkefedt syrnet med mælkesyrekultur.
Holdbarhed:
Uåbnet: 22 dage
Uåbnet: 22 dage
Opbevaring:
Ved højst 8°
Ved højst 8°
Nettoindhold:
200 g
200 g
Stregkode:
5701975000457
5701975000457
Varenummer:
11233
11233
Næringsværdi pr. 100 g
Energi | 1489 / 362 Energi kJ/kcal |
---|---|
Fedt | 38 |
heraf mættede fedtsyrer | 24 |
Kulhydrat | 2,6 |
heraf sukkerarter | 2,6 |
Protein | 2,3 |
Salt | 0,07 |
Find inspiration i vores opskrifter
![Marineret Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fMarineret-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Forret
0-30 min.
6-8 personer
![Gulerodssuppe med creme fraiche](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fGulerodssuppe.jpg&width=640&quality=85&format=webp)
Gulerodssuppe med creme fraiche
Forret
30-60 min.
4 personer
![Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2flaks-med-gr%c3%a6sk-yoghurt.jpg&width=640&quality=85&format=webp)
Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime
Forret
0-30 min.
4 personer
![Dip af søde kartofler og Vesterhavsost](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fPure-med-Vesterhavsost.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Dip af søde kartofler og Vesterhavsost
Forret
30-60 min.
4 personer