Ostekiks med rosmarin

Tilbehør
30–60 min. 1 plade

Disse små ostekiks, bagt efter engelsk tradition, er en mellemting mellem en småkage og en kiks. Ostens smag kommer frem på fin vis og er et skønt og mere salt indslag på kaffebordet.

SÅDAN GØR DU

Riv osten og bland med koldt smør, mel, vand, salt og rosmarin.

Smuldr ost og smør ud i dejen med fingrene. Tilsæt et æg og saml massen.

Rul dejen til en pølse og pak den i madpapir.

Stil på køl et par timer eller natten over.

Stil ovnen på 200 grader, almindelig varme.

Skær den kolde dej ud i skiver á 3-4 cm og bag i ovnen i cirka 8 minutter.

Ingredienser

  • 200 g mel
  • 75 g smør
  • 150 g revet grubelagret Ravost
  • 1 spsk. vand
  • 1 tsk. tørret rosmarin
  • 1 æg
  • ½ tsk salt