![](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fSyltede-r%c3%b8dl%c3%b8g.jpg&width=640&format=webp)
Rødløgskompot
En opskrift udarbejdet af Daniel Justesen, Restaurant Havnær, Aarhus
Ingredienser
1 kg øko rødløg
4 dl øko rørsukker
4 dl øko eddike
Øko Maizena til jævning
![](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fSyltede-r%c3%b8dl%c3%b8g.jpg&width=640&format=webp)
Sådan gør du
Løg pilles og skæres i tynde både. Eddike og sukker koges op og hældes over løgene.
Løgene trækker i lagen 24 timer. Væsken fra løgene hældes herefter over i en gryde, og jævnes med Maizena til en tyk konsistens.
De syltede løg vendes herefter i.
Serveres kold.
Opskriften er udarbejdet af: Daniel Justesen, Restaurant Havnær, Aarhus.
Andet tilbehør
![Smagssat smør: Hvidløg-basilikum, Chili-citron og Lakrids](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fSmagssat+sm%c3%b8r.jpg&width=640&quality=85&format=webp)
Smagssat smør: Hvidløg-basilikum, Chili-citron og Lakrids
![Timian/Mandel karamel](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fTimian-mandel-karamel.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Timian/Mandel karamel
![Æble/Selleri creme](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fAeble-selleri-creme.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Æble/Selleri creme
![Stikkelsbær/Agurk puré](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fStikkelsbaer-agurk-pure.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)