![](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fPortvinsnoedder-GrubelagretVesterhavsost-Daniel.jpeg&width=640&format=webp)
Portvinsnødder
Sødmen fra portvin og farin matcher vores blåskimmeloste perfekt. Kan selvfølgelig også nydes til andre gode oste
0-30 min.
Tilbehør
Ingredienser
250 g brun farin
6 dl portvin
150 g nødder
![](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fPortvinsnoedder-GrubelagretVesterhavsost-Daniel.jpeg&width=640&format=webp)
Sådan gør du
Nødder bages i ovn ved 180 grader i 10 minutter. Portvin og farin kommes i en gryde og koges ned til 1,5 dl.
Nødder tilsættes og koges med i 1 minut. Afkøles før brug.
Opskrift udviklet af Daniel Justesen, Restaurant Havnær, Aarhus.
Andet tilbehør
![Smagssat smør: Hvidløg-basilikum, Chili-citron og Lakrids](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fSmagssat+sm%c3%b8r.jpg&width=640&quality=85&format=webp)
Smagssat smør: Hvidløg-basilikum, Chili-citron og Lakrids
Tilbehør
0-30 min.
4 personer
![Timian/Mandel karamel](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fTimian-mandel-karamel.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Timian/Mandel karamel
Tilbehør
0-30 min.
![Æble/Selleri creme](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fAeble-selleri-creme.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Æble/Selleri creme
Tilbehør
0-30 min.
![Stikkelsbær/Agurk puré](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fContent%2fMiljoe-billeder%2fOpskrifter%2fStikkelsbaer-agurk-pure.jpeg&width=640&quality=85&format=webp)
Stikkelsbær/Agurk puré
Tilbehør
0-30 min.