Ostechips
Disse ostechips er gode som snack, men du kan også brække dem i mindre stykker og bruge i en salat eller som drys på en suppe. Brug både Vesterhavsost, røget Vesterhavsost og grubelagret Vesterhavsost
0-30 min.
Tilbehør
Ingredienser
Vesterhavost, fintrevet
Friske timianblade
Sådan gør du
Læg osten i små cirkler på en bageplade med bagepapir. Drys med friske timianblade.
Bag i ovnen ved 200 grader i 4-5 minutter til osten er smeltet og lysebrun. Køl af på bagepladen.
Opbevar i beholder med tætsluttende låg.
Andet tilbehør
Smagssat smør: Hvidløg-basilikum, Chili-citron og Lakrids
Tilbehør
0-30 min.
4 personer
Timian/Mandel karamel
Tilbehør
0-30 min.
Æble/Selleri creme
Tilbehør
0-30 min.
Stikkelsbær/Agurk puré
Tilbehør
0-30 min.