Hvid chokoladecreme
En opskrift udarbejdet af Daniel Justesen, Restaurant Havnær, Aarhus
0-30 min.
Tilbehør
Ingredienser
250 g økologisk hvid chokolade
250 g Thise græsk inspireret yoghurt 10%
Lidt frisk økologisk vanilje
Sådan gør du
Det hele kommes i en skål over vandbad og er klar, når det er smeltet sammen til en homogen masse.
Chokoladecremen sættes på køl, til den har sat sig.
Opskriften er udarbejdet af: Daniel Justesen, Restaurant Havnær, Aarhus.
Andet tilbehør
Smagssat smør: Hvidløg-basilikum, Chili-citron og Lakrids
Tilbehør
0-30 min.
4 personer
Timian/Mandel karamel
Tilbehør
0-30 min.
Æble/Selleri creme
Tilbehør
0-30 min.
Stikkelsbær/Agurk puré
Tilbehør
0-30 min.