Pasta med Vesterhavsost og grønkålspesto
Vesterhavsost og grønkål er pot og pande i denne enkle men smagfulde ret, der mætter på en travl hverdagsaften!
2 personer
0-30 min.
Hovedret
Ingredienser
220 g tørret pasta
80 g grønkål
50 g Vesterhavsost
50 g hasselnødder
1½ dl rapsolie
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Skyl og rib grønkålen.
Tag 1/3 af grønkålen fra og hak den fint.
Blend hasselnødder, rapsolie og Vesterhavsost i en blender. Tilsæt de resterende 2/3 af grønkålen og blend igen til en grov masse. Smag til med salt.
Server pastaen med grønkålspestoen.
Flere hovedretter
Pandestegt rødspætte med Creme Fraiche-sauce
Hovedret
0-30 min.
2 personer
Fiskefrikadeller med hjemmerørt skyr-remoulade
Hovedret
0-30 min.
4 personer
Pasta med svampe i urteflødesovs
Hovedret
0-30 min.
2 personer
Ostegratinerede auberginer med couscous-fyld
Hovedret
30-60 min.
4 personer