Fiskefrikadeller med hjemmerørt skyr-remoulade
Server fiskefrikadellerne med en sprød salat og en dejlig skive rugbrød til
Ingredienser
FISKEFRIKADELLER
500 gram hvid fisk, for eksempel sej eller torsk
4 æg
2 spsk. havremel eller speltmel
2 dl mælk
Saft fra en halv citron
1 lille bundt persille
Salt
Olie til stegning, for eksempel kokosolie
SKYR-REMOULADE
5 spsk. Skyr
3 cornichoner
1 spsk. kapers
1 lille gulerod
1 bundt purløg
Lidt frisk estragon
1 tsk. gurkemeje
1 spsk. citronsaft
Friskkværnet salt og peber
Sådan gør du
FISKEFRIKADELLER
Blend fisken med æg, mel, mælk, salt, citron og persille.
Varm en pande op og steg fiskefrikadellerne ved mellemvarme, til de får en smuk stegeskorpe.
REMOULADE
Bland skyr med citron, gurkemeje, citronsaft, salt og peber.
Hak cornichoner og kapers fint, og riv guleroden og rør det i skyren.
Klip purløg og estragon ned i remouladen og server.