Pasta med svampe i urteflødesovs


En rigtig efterårsklassiker spædet op med grønne urter! Brug et miks af svampe alt efter årstid og tilgængelighed
2 personer
0-30 min.
Hovedret

Ingredienser

220 g fuldkornsspaghetti
40 g blandede friske urter, for eksempel basilikum, persille, mynte og koriander
2 dl piskefløde
1 rødløg
300 g blandede svampe

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Rens og skyl svampe og urter.

Skær løget i grove både.

Tag en smule af urterne fra til pynt og hak dem hernæst i en minihakker sammen med piskefløden. Smag til med salt og peber.

Varm en stor pande op og steg løgene på panden et par minutter, inden du tilsætter svampene. Steg i et par minutter yderligere, til svampene har taget farve, og tilsæt hernæst urtefløden. Lad simre ved svag varme i 4 minutter inden servering.

Du kan også tilsætte et par gode skiver bacon til retten. Steg den sammen med løgene for ekstra smag.

Flere hovedretter