Smagssat smør: Hvidløg-basilikum, Chili-citron og Lakrids

Tilbehør
0–30 min. 1 rulle

Smagssat smør er sjovt at lave og oser af overskud, når gæsterne kommer på besøg. Prøv dig også frem med egne smagsvarianter.

Hvidløg & Basilikumsmør

Fjern skallerne fra hvidløget og skyl og dup basilikummen tør. Kom i en minihakker og kør dem kort. Tilsæt smørret og kør, til ingredienserne er blendet godt. Kom på et stykke madpapir, rul smørret og læg på køl.

God til: Ovnbagte rodfrugter, kød og fisk.

Chili & Citronsmør

Riv skallen af citronen og kom den i en minihakker med de øvrige ingredienser. Blend til en ensartet masse. Kom over på et stykke madpapir og rul smørret og læg på køl.

God til: En god bøf, ovnstegt kylling og fisk.

Lakridssmør

Kom begge dele i en minihakker og blend til en ensartet masse. Kom over på et stykke madpapir og rul smørret og læg på køl.

God til: Ristet brød som eftermiddagssnack sammen med en god kop te eller scones.

HVIDLØG & BASILIKUMSMØR

  • 1 stort bundt basilikum
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g blødt smør

CHILI & CITRONSMØR

  • 1 spsk. chiliflager
  • 1 økologisk citron
  • 200 g blødt smør

LAKRIDSSMØR

  • 1 tsk. usødet lakridspulver
  • 200 g blødt smør