Smagssat smør: Hvidløg-basilikum, Chili-citron og Lakrids
Smagssat smør er sjovt at lave og oser af overskud, når gæsterne kommer på besøg. Prøv dig også frem med egne smagsvarianter.
Hvidløg & Basilikumsmør
Fjern skallerne fra hvidløget og skyl og dup basilikummen tør. Kom i en minihakker og kør dem kort. Tilsæt smørret og kør, til ingredienserne er blendet godt. Kom på et stykke madpapir, rul smørret og læg på køl.
God til: Ovnbagte rodfrugter, kød og fisk.
Chili & Citronsmør
Riv skallen af citronen og kom den i en minihakker med de øvrige ingredienser. Blend til en ensartet masse. Kom over på et stykke madpapir og rul smørret og læg på køl.
God til: En god bøf, ovnstegt kylling og fisk.
Lakridssmør
Kom begge dele i en minihakker og blend til en ensartet masse. Kom over på et stykke madpapir og rul smørret og læg på køl.
God til: Ristet brød som eftermiddagssnack sammen med en god kop te eller scones.