Pasta med svampe i urteflødesauce

Hovedretter
0–30 min. 2 personer

En rigtig efterårsklassiker spædet op med grønne urter! Brug et miks af svampe alt efter årstid og tilgængelighed.

SÅDAN GØR DU

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Rens og skyl svampe og urter.

Skær løget i grove både.

Tag en smule af urterne fra til pynt og hak dem hernæst i en minihakker sammen med piskefløden. Smag til med salt og peber.

Varm en stor pande op og steg løgene på panden et par minutter, inden du tilsætter svampene. Steg i et par minutter yderligere, til svampene har taget farve, og tilsæt hernæst urtefløden. Lad simre ved svag varme i 4 minutter inden servering.

Tip: Du kan også tilsætte et par gode skiver bacon til retten. Steg den sammen med løgene for ekstra smag.

Ingredienser

  • 220 g fuldkornsspaghetti
  • 40 g blandede friske urter, for eksempel basilikum, persille, mynte og koriander
  • 2 dl piskefløde
  • 1 rødløg
  • 300 g blandede svampe