Fiskefrikadeller med hjemmerørt skyr-remoulade

Hovedretter
0–30 min. 4 personer

Server fiskefrikadellerne med en sprød salat og en dejlig skive rugbrød til.

Fiskefrikadeller

Blend fisken med æg, mel, mælk, salt, citron og persille.

Varm en pande op og steg fiskefrikadellerne ved mellemvarme, til de får en smuk stegeskorpe.

Remoulade

Bland skyr med citron, gurkemeje, citronsaft, salt og peber.

Hak cornichoner og kapers fint, og riv guleroden og rør det i skyren.

Klip purløg og estragon ned i remouladen og server.

Fiskefrikadeller

  • 500 gram hvid fisk, for eksempel sej eller torsk
  • 4 æg
  • 2 spsk. havremel eller speltmel
  • 2 dl mælk
  • Saft fra en halv citron
  • 1 lille bundt persille
  • Salt
  • Olie til stegning, for eksempel kokosolie

Skyr-remoulade

  • 5 spsk. Skyr
  • 3 cornichoner
  • 1 spsk. kapers
  • 1 lille gulerod
  • 1 bundt purløg
  • Lidt frisk estragon
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 spsk. citronsaft
  • Friskkværnet salt og peber