Ingredienser
Kiksebund
Ostefyld
Frugtgelé
Sådan gør du
Kiksebunden
Mandler hakkes og ristes gyldne i ovn
Havrekiks knuses
Mandler og havrekiks blandes med smørret og kommes i springform på ca. 20 cm
Sættes på køl i 1 time
Ostefyld
Fløde, sukker og vanilje varmes op til kogepunktet, og Thise Hvid Kornblomst ost tilsættes
Varmes igennem med piskeris, indtil osten er opløst
Massen hældes herefter igennem sigte og piskes sammen med æggeblommerne, mens massen stadig er varm
Massen er nedkøles let, og skyr vendes forsigtigt i
Husblas udblødes i koldt vand i 10 minutter og smeltes i citronsaften
Vendes forsigtig i massen uden at lave klumper
Lad massen køle lidt og tykne, inden den hældes over kiksebunden
Sættes på køl i 2 timer
frugtgelé
Husblas udblødes i koldt vand i 10 minutter
Saften varmes op, og husblas smeltes i saften
Nedkøles til stuetemperatur og hældes over cheesecaken
Sættes på køl i 2 timer inden servering