Rødkålssalat med solsikkekerner og Blå Kornblomst

Tilbehør
0–30 min. 4 personer

Den karakteristiske smag af Blå Kornblomst er dejlig i kålsalater. Her i en rustik salat med rødkål og tahin og en frisk yoghurtdressing.

Sådan gør du

Snit rødkålen fint og riv æblet på et rivejern.

Hak persillen groft.

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.

Rør kål, æble og persille med dressingen og server med teskefulde Blå Kornblomst ovenpå.

Salat

  • 1 halvt rødkålshoved
  • 40 g solsikkekerner
  • 1 stort rødt æble
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 40 g Blå Kornblomst

Dressing

  • ½ dl græsk yoghurt
  • 2 spsk. mælk
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. tahin
  • Salt og peber