Coleslaw med et nordisk twist

Tilbehør
0–30 min. 4 personer

Den klassiske coleslaw har fået et nordisk twist med Rømme, der giver en dejlig smag til dressingen. Server den med en stor saftig burger, eller til hverdag med godt brød.

SÅDAN GØR DU

Skær hvidkålshovedet i tynde skiver og vrid kålen i et rent viskestykke.

Riv gulerødderne på et rivejern.

Pisk æggeblommerne stive med en elpisker, og tilsæt herefter de øvrige ingredienser til dressingen. Smag til.

Hæld over coleslawen og lad salaten trække en time inden servering.

Tip: Coleslawen kan med fordel laves dagen før. Tilsæt også gerne hasselnødder, rosiner, urter og persille eller giv den et twist chili ved at tilsætte en ½ tsk. chilisauce til dressingen.

Ingredienser

  • 1 lille hvidkålshoved
  • 5 gulerødder
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 spsk. grov sennep
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. honning
  • 2 dl Rømme