Nyhed fra Thise

Økologisk velsmag on the go: Bircher Grød i to delikate varianter

Overnight oats, bircher muesli, kold grød – kært barn har mange navne. Det er for alvor blevet et hit blandt danske foodies de seneste par år. Og er du vild med grød, økologi og tror du på, at nemme løsninger også kan være de bedste løsninger? Så er Thises to nye Bircher Grød to go lige noget for dig!

Hos Thise mejeri laver de økologisk mælk på dyrenes og naturens præmisser. Mælk, der bliver til kvalitetsprodukter, du kan smage forskel på. For den store fandenivoldskhed, på hvilken mejeriet blev grundlagt i 1988 – dengang hvor økologi var noget, man grinede af – lever stadig i bedste velgående hos Thise. Ligesom kærligheden til den gode smag og viljen til at afprøve nye trends og tendenser som forbrugerne efterspørger.

Bircher Grød

Økologisk og lækkert på farten

Baseret på den gode græsk inspirerede yoghurt, der er syrnet med en autentisk græsk yoghurt-kultur rørt med havre og rug og med smag af Æble/Kanel og Rabarber/jordbær og toppet med blandt andet bær og boghvede. Det giver en dejlig afrundet smag og en god mæthedsfornemmelse – perfekt som morgenmad på farten eller som et mellemmåltid.

Historietimen:
Den Schweiziske Bircher Grød

Omkring år 1900, hvor nye sundhedsvinde blæste især i de schweiziske og østrigske alper, og Rudolf Steiner formulerede de teser, der blev forløberen til moderne økologi, opfandt lægen Maxilian Bircher-Brenner muesli. Mueslien var datidens svar på helbredsmæssige udfordringer som store dele af befolkningen i Europa led under: for fed kost, manglende fibre og for lidt grønt og frugt. Ja, det er de samme ting, vi taler om i dag, og allerede dengang kunne den visionære dr. Bircher-Benner se, at mueslien gjorde en stor forskel for hans patienter. Muesli-grød findes i dag i et utal af variationer, hvor mælkeprodukt og fibre går hånd i hånd.

Bircher Grød Æble/kanel m. havre og rug
Bircher Grød Rabarber/jordbær m. havre og rug

Vejl. udsalgspris 13 kr.

Fås i Kvickly og SuperBrugsen, udvalgte Dagli’Brugsen- og Irma-butikker samt på Coop.dk.