Tre yoghurtdips: Urter, avokado og peberfrugt


Yoghurt er også skønt i dips, og her kommer tre varianter fra den helt cremede til den mere lette. Prøv dig også frem og lav dine egne yoghurtdips til salater, tacos eller noget helt tredje
Tilbehør
0-30 min.
4 personer

Ingredienser

BASILIKUM, MYNTE & KORIANDERDIP
2 dl sødmælksyoghurt naturel
50 g blandede friske urter, for eksempel basilikum, mynte og koriander
½ tsk. flagesalt
1 spsk. limesaft

AVOKADODIP
1 fed hvidløg
1 dl sødmælksyoghurt naturel
1 moden avokado
1 spsk. chiliflager
1 tsk. citronsaft

PEBERFRUGT & PAPRIKADIP
1 dl sødmælksyoghurt naturel
1 tsk. sød paprika
½ tsk. stærk paprika
1 rød peberfrugt

Sådan gør du

BASILIKUM, MYNTE & KORIANDERDIP
Kom alle ingredienserne i en minihakker og blend.

Server straks for eksempel som topping på en gulerodssuppe eller som dip til grøntsagsstænger.

Tip: Hvis du ønsker en mere spicy version, så tilsæt en tsk. chiliflager.

AVOKADODIP
Fjern skallen fra hvidløget og kom det i en minihakker sammen med de øvrige ingredienser. Blend til en ensartet masse og server straks til for eksempel ovnbagte søde kartofler, falafler eller som dip til en grøn salat.

PEBERFRUGT & PAPRIKADIP
Skyl og rens peberfrugten for kerner og steg den på panden i en smule olie, til den tager farve og bliver blød. Lad den køle lidt af og blend med de øvrige ingredienser.

Andet tilbehør