Snup en velsmagende pause med Thise

På vej til træning, på vej fra arbejde for at hente unger, eller når eftermiddagssulten rammer: Vi har alle brug for en snack i løbet af dagen, og faktisk snacker vi mere og mere end nogensinde før.

Trenden kaldes grazing og dækker over at, vi hele tiden spiser lidt, og dermed dropper de 3 daglige måltider, som vi ellers er opdraget til.

Det ændrer vores tilgang til måltidet og gør også, at behovet for særlige måltidsløsninger, der er til at have med i tasken og på kontoret, stiger. Men desværre er mange af dem fyldt med skjulte kalorier og minder mere om slik end om mad. Derfor har vi hos Thise udviklet konceptet Pause, særligt tilpasset de små spise-øjeblikke i løbet af dagen, hvor vi snupper en pause og en snack.

I Pause-konceptet kommer i første omgang to lækre varianter af syrnet mælk med toppings. Begge produkter er naturligvis økologiske og toppet med nøglehulsmærket knas, så både smag og krav til ernæring imødekommes.

Vælg mellem to varianter:

Naturel med rugbrødsknas

En dejlig syrnet mælkesnack med rugbrødsknas på toppen og kun 0.8% fedt. Har en mild syrlig smag og er perfekt til både store og små snackere.

Se produkt

Æble/Kanel med müsliknas

En velsmagende snack på syrnet mælk smagt til med æble og kanel. Kommer med nøglehulsmærket müsliknas-topping.

Se produkt

Forhandles i Kvickly, SuperBrugsen, udvalgte Dagli’Brugsen og FAKTA. Kan købes online på mad.coop.dk.

160 gram per bæger inkl topping Vejl. udsalgspris per styk 13,95.